Claudio Bravo, Joe Hart és miért van sportfogadás szükségük a tulajdonosok ismertségére, hogy következetesek legyenek

A kapus az egyik olyan terület, ahol a tudás semmit, csak a megvetést hoz létre. Alapvető fontosságú, hogy a kapus – és valójában csapata – játékának stabilitását, következetességét és bizalmát hozza létre.

Annak ellenére, hogy Joe Hart és Claudio Bravo egy kicsit több mint ezer mérfölddel választották el, debütáltak az új klubok megjelenése hibák miatt. Az egyik költségesebb volt, mint a másik, mivel Bravo hibája pusztán reményt adott a Unitednek, míg Hart bizonyította a kiindulópontot, hogy személyesen átadja az Atalantát mindhárom pontnak.

A kapusok számára egy nehéz téma, különösen külföldre költöznek, ahol a nyelvváltás kezdetben hatalmas akadályt jelent.Massimo Taibi normális hordozója lehet a kezelő karrierjének, de biztosan nem egyedül.

Természetesen a labdarúgás legmagasabb szintjén a játékosok előadásait mikroszkóposan vizsgálják, de meg kell elfogadás és megértés, hogy a gazdálkodóknak időre van szükségük a kiigazításhoz és az elszámoláshoz.Egyszerűen könnyű és lusta leírni a kapust „sokkolóvá”, anélkül, hogy ezt a figyelmeztetést elmondaná, hogy miért és hogyan lehetett volna megtörténni. Jamie Jackson Tudjon meg többet

Guardiola postajáték-megjegyzései, amelyek Bravo debütálását „lenyűgözőnek” nevezik, és dicsérik, hogy megtámadják a labdát, abból adódnak, hogy elfogadják, hogy a gazdálkodók, akik pozitívan veszik a magas golyókat és játszanak, amit sokan hívnak „ kockázatos ”átutalások, most és újra elkaphatnak. Annak érdekében, hogy a menedzsere ilyen jellegű támogatása azt jelenti, hogy amikor hiba történik, nem érinti az Ön számára annyira.

Az esetleges hibákat érintő következményei miatt a csapattársak és az ismerősök ismerete az övezet körülvevő környezete a pályán való részvétellel rendkívül fontos.Hart és Bravo idejének korai szakaszában klubjaikban szinte minden idegen a számukra, és elengedhetetlen, hogy rutinokat találjanak nekik egy kényelmi takarót, amely segíti azok következetességét.

Ismerem a tapasztalatból a saját karrieremben milyen nehéz lehet. A szezon kezdete előtt kétszer cseréltem a klubokat, ellentétes eredményekkel. Mint egy 22 éves Darlington, két nappal a szezonnyitót megelőzően költöztem Aberdeenbe. Egy perccel felkészültem a Halifaxra, a következőre, amikor Skóciába mentem, és egy papírtárcával szálltam be egy szállodai szobába, felülvizsgálva a csapattársaim nevét, és felkészültem arra, hogy a kelta élőben szembesüljenek a TV-ben.Aznap este visszatértem a szobámba, amit az alkalom és az 5-0 vereség elborzasztott.

Hat évvel később, amikor Dániában a Silkeborghoz hasonló körülmények között csatlakoztam, plusz egy nyelvi akadály és ismeretlen nevek hozzáadásra hozzá. Ezúttal 3-2 győzelmet ért el a Sonderjyske ellen, amely néhány fontos mentést tartalmazott, de még mindig hiba volt számunkra az első cél, de szerencsére, mint a Bravo, nem pedig a győzelem. Facebook Twitter Pinterest Joe Hart a Serie A mérkőzésen Atalanta és Torino között. Fénykép: Pier Marco Tacca / Getty Images

Ha mindkét hibájára tekint vissza, valójában pozitív döntések, és általában mindketten üdvözöljük őket, mert merészek.Visszatekintve azonban könnyű mondani, hogy biztonságosnak kellett volna játszaniuk, és a védőiknek meg kellett volna online sport fogadás birkózniuk az ilyen típusú szállításokkal, amíg a lábuk nem az asztal alá kerül, de talán jó politikának bizonyult. Bármelyik pozícióban maradsz a csapatban, amikor megérkezik egy új klubba, van egy vágy, hogy lenyűgözze, de mint olyan állattartó, aki veszélyes fogalomnak bizonyulhat.Gyakran, mint nem, a proaktivitás iránti érdeklődés a gyártási helyzetekhez vezet, a golyókhoz jutva, hogy a védők könnyedén kezeljék ahelyett, hogy eljuttatnák a játékot.

Az állattartó döntéshozatali folyamata az érzékei által érintett új információk miatt; a gondolat tisztasága zavaros, ezért a rendellenes előadások olyan gyakoriak, és ezért a klubban a kezdeti néhány hétben a kezelőnek biztonságosnak kell lennie, amíg nyugodt helyre nem állítja a fejét és a játékát.

A kluboknak és a vezetőknek ezt figyelembe kell venniük, amikor oldaluk sarokkövét hozják, és ha bárki is hibáztatta, akkor a klubok maguk.A körülményeket diktálhatja az aláírás időzítése, és Jasper Cillessen Barça megérkezése Bravo mozdulatát váltotta ki, és viszont Hart, de mindhárom klub jobb lett volna, ha a szezon elején megkezdték az üzleti tevékenységüket. ágyban.

Nem ez az új terület a Bravo számára. A Real Sociedadból Barcelonába érkezéskor a Napoli barátságos elleni debütálása kettős hiba miatt tönkretette, miután először a laza passzot elengedte a labdát, majd lehetővé tette a labdát, hogy a későbbi lövésből megrázta a kezét.De ez barátságos volt, esély arra, hogy az első, nehéz játékot sikerült elérni, és sikeresen továbblépett, megmutatva a kötvények fejlesztésére fordított idő értékét.

Hat hét múlva Zlatan Az Ibrahimovic célja kevésbé lesz valószínű, mert a játék és a tréning során együtt töltött óra azt jelenti, hogy Bravo hangja és játékstílusa jobban ismert John Stones számára, és munkájuk együtt kevésbé zavaró és sokkal összetartóbb lesz. p>

Rate this post