Nordicbet bonuskoodi

Miten vedonvälittäjä ansaitsee?

Jos laitat kaiken hyllyille, on selvää, että vedonvälittäjätoimisto ei välitä, jos vedonlyönti soitetaan tai ei, koska se asettaa sen, prosenttiosuus voitosta (marginaali) jokaisessa kertoimessa. Jos haluat ymmärtää tilannetta paremmin, katsokaa esimerkkiä: oletetaan, että on olemassa pari tapahtumaa, joilla on yhtä suuret todennäköisyysosuudet Nordicbet – kasino ruletti ilman nollaa. Samalla 50%: n todennäköisyydellä sekä punainen että musta (molemmat 18 solua) voivat pudota. Nettotapahtumakertoimen määrittämiseksi tarvitaan 1/50%, ts. 1 / 0.5 = 2. Vedonvälittäjä puolestaan ​​ei näe etuja tällaisessa laskelmassa, joten 1: n arvo pienenee alle 0,9. Vertaamme tätä esimerkkiimme. Tuloksena on seuraava: vedonlyönti varaa 4 solua (2 punaista ja mustaa kukin) tähän tarkoitukseen, jos, jos pallo tulee sinne, kaikki häviävät, paitsi vedonvälittäjä. Marginaalin säilyttämisen jälkeen kertoimet laskevat (0,9 / 0,5 = 1,8). On helppo vertailla tosiasioita ja ymmärtää, että vedonlyönnin vähennys marginaalilla alentaa kerrointa vastaavasti ja pelaajan voitto vähenee.

Usein marginaaliprosentti on alle 5, mikä ei ole huono itsessään, sillä pelaaja voi saada tulon, vaikka se kaksinkertaistuu. Vedonlyönti on paras esimerkki marginaalin säilyttämisestä. Vedonvälittäjä arvioi kertoimet voidakseen voittaa jokaisen vastustajan tasavertaisesti, minkä seurauksena hän sai kertoimet voittaa yksi ja toinen 1,83 (Bet365). Sitten marginaali on 8,5%.

Mutta jos pelaaja asettaa yhden panoksen enemmän Nordicbet, marginaalin käyttöönoton jälkeen, on edelleen riski, että vedonlyönti menettää taloutensa. Päästäkseen tästä tilanteesta, vedonlyönti yksinkertaisesti laskee yhden tapahtuman nopeuden ja nostaa sen toiseen.

Miten tehdä rahaa vedonvälittäjän kanssa?

Pelaaja voi tehdä voittoa, vaikka vedonvälittäjällä Nordicbet on eduksi hänelle. Kirjakauppiaita on myös joskus virheellisiä, ja ne tarjoavat hieman liioitellun kurssin tapahtumalle. Voidaksesi voittaa, on syytä tietää pintapuolisesti, mitä olet vedonlyönti, tekemällä veto vähintään 30%: n todennäköisyydellä eikä poikkea valitsemastasi strategiasta.

Lisätietoja: nordicbet bonuskoodi

Rate this post