Paul Di Resta pridružuje Williams kao rezervni vozač za nadolazeću sezonu F1

Williams je najavio da će Paul Di Resta pridružiti se timu kao službeni rezervni vozač za novu sezonu Formule 1 koja se ovog vikenda održava u Melbourneu.

29-godišnji bivši vođa Force India Preuzima ulogu vozača Valtteri Bottasa i Felipe Massa i on će u početku provesti vrijeme navikavajući se na kontrole i postupke Williams Mercedes FW38.Nico Rosbergovo novoosnovano samopouzdanje Bet365 trebalo bi biti briga za Lewis Hamilton. Pročitajte više On je rekao williamsf1.com: “Drago mi je što se pridružim Williamsu kao rezervnom vozaču i veselim se sezoni 2016.” Scot uživao tri sezone u Force India od 2011-2013 , Od kojih je zauzeo 121 prvenstveno svjetsko prvenstvo s 58 startova. Di Resta je sljedeću sezonu zauzeo za svoje mjesto, pa se ponovno pridružio serijalu utrke automobilske utrke Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), gdje se vozio ranim karijerom, natječući se za Mercedes , A nada se da će tu ulogu kombinirati s novom u Williamsu.

Dodao je: “Bit će to prometna godina koja 100% nogometni Bet365 bonus kombinira vožnju u DTM-u s Mercedesom AMG i sudjeluje u Formuli 1 Grands Prix u mojoj ulozi nove rezerve.Ja ću dati punu potporu obojici i veselim se uzbudljivim mogućnostima koje godinu imaju naprijed. Zahvaljujem [zamjeniku glavnog tima] Claireu [Williams] i Williamsu za priliku da budem dio tima.

Prvi prvak Europske Formule 3 pridružuje se britanskom timu koji je uživao dvije trećine Claire Williams izjavio je: “Oduševljeni smo što ćemo Unibet uplatu depozita pozdraviti nekoga s Pavlovim iskustvom u timu. Nakon što se u 58 utrka Formule 1 natjecalo tijekom svoje karijere, Pavlova utrka će biti od neprocjenjive vrijednosti. “Sigurni smo i da će, s obzirom na njegovu nedavnu Formulu 1 i trenutni DTM iskustvo, Pavao moći pouzdano ući u FW38 i Pomažete nam s kampanjom 2016. ”

more info

Rate this post