Juventusnak van egy másik fiatal nyomozója, aki megvásárolta Romerót Genovából

Torinó Juventus nyerte a második fiatalabb középpályást a tíz órákban. Az öreg hölgy megvette Cristiano Romero-t, akinek Genova nagylelkűen fizet, de a játékosnak legalább egy évet kell várnia, hogy debütáljon az olasz bajnok mezében.

A 21 éves argentin érkezett Genovába tavaly a Belgranból, és a CFC vezetése 1,7 millió eurót fizetett. Pénzügyi szempontból a játékos sokszor unibet online fogadási keres, mert a Juventus 26 millió eurót fizet. Ezen túlmenően, Genova nem jön el azonnal Romeróba, hanem a következő tizenkét hónapig fogadja.

Az olasz felső verseny első szezonban Romero 27 játékot kezdett, és két gólt szerzett. Munkája hozzájárult a katasztrófa megakadályozásához, amikor Genoa fenyegetett a Serie B-ig való leereszkedéséig a szezon végéig, és az első bajnokságot az utolsó kör mentette meg.

Juventus már kapta a trackman tanúsítványát, Giorgio Chiellini ünnepli 35. hónapját, Leonardo Bonucci mindössze három évvel fiatalabb lesz, és Barzagli Andrea néhány héttel ezelőtt lezárta karrierjét. Romero nem az egyetlen lehetséges unibet fogadási útmutatók helyettesítő számukra, és egy héttel korábban, az öreg hölgy, Merih Demiral aláírta ugyanazt, Sassuolo 18 millió eurót kap neki.

Rate this post