Miranda fontolóra veszi, hogy elhagyja az Inter-t, tanulmányozza az összes ajánlatot

João Miranda diadalmaskodott a brazil nemzeti csapattal a házi készítésű dél-amerikai bajnokságon, most élvezi a nyaralást, és újabb jövővel fog foglalkozni. Hamarosan harmincöt éves stopper nem rendelkezik ideális Bet365 ingyen fogadások pozícióval az Inter Milan-nál, és az indulása játékban van …

Miranda érkezett Inter-hez négy évvel ezelőtt az Atlética Madridból, és a szerződés az elmúlt tizenkét hónapra szól. Az Apennine-félsziget első három évszakában az alaprendszerhez tartozott, de tavaly nem volt olyan gyakran a gyepen, és Serie A-ban csak tizennégy játékot játszott.

A Nerazzurri vezetése Miranda korábbi kollégáját az Atlético Diego Godín nyomkövető párjából hozta, és az a tény, hogy az új szerződést Milánó Škriniar aláírta, spekulál a brazil távozásról. Mirandának nincs helye a csapatban, és az őt körülvevő helyzetet az AS Roma, az Olympique Marseille vagy az AS Monaco felügyeli.

“A América másolás során megpróbáltam kikapcsolni a telefont, hogy csak a saját versenyre koncentrálhassam, de most minden Bet365 internetes sportfogadás ajánlatot meg akarok tanulni, és megnézem, mi történik az elkövetkező napokban” – mondta a tapasztalt védő.

“Ami a jövőt illeti, még mindig szeretnék Brazíliát képviselni, a legmagasabb szinten játszani, és az utolsó versenyen a munkámmal hozzájárultam a nemzeti csapat diadalához” – tette hozzá.

Rate this post